7 листопада 2023 19:23

Ігор БЄЛАНОВ: "Головний редактор France Football вибачився, що Лінекера назвали володарем "Золотого м'яча"-1986

Колишній гравець «Динамо» Ігор Бєланов повідомив, що головний редактор France Football вибачився за те, що в твіттері «Золотого м'яча» Гаррі Лінекера назвали переможцем 1986 року, хоча ним є українець.


«Головний редактор видання France Football Вінсент Гарсія відреагував на інцидент, який стався під час трансляції нагородження премії «Золотий м'яч»-2023.

Зв'язався з прес-службою, вибачився за неприпустиму помилку організаторів, внаслідок якої на офіційному акаунті «Ballon d’Or» у твіттері Гаррі Лінекера протитрували власником «ЗМ»-1986. І запросив на церемонію нагородження "Золотого м'яча"-2024.

На кожному майданчику всьому світу ми нагадуватимемо про Україну, її народ і біду, яку приніс нам російський агресор. Ми повинні відстоювати справедливість та захищати свої права на всіх фронтах: у спорті, боях, дипломатії.

Готовий наступного року приїхати разом із найкращим футболістом 1975 року Олегом Володимировичем Блохіним та використати можливість участі у церемонії нагородження майбутнього володаря «Золотого м'яча» для того, щоб донести до світу правду про Україну та українську позицію.

Вибачення прийняв», - написав Бєланов у фейсбуці.