7 листопада 2023 13:32

Невизнана ФІФА збірна "зі жалем" відмовилася від матчу з Росією

Фото - ua.depositphotos.com


Збірна Занзібара, яка не входить до рейтингу Міжнародної федерації футболу (ФІФА), відмовилася від матчу з командою Росії цього року. У місцевій асоціації послалася на те, що у неї не вистачає часу для організації такого спарингу, а крім того, частина гравців буде задіяна у відбіркових матчах ЧС-2026 у складі Танзанії.


Про це у коментарі порталу Sport24 заявив президент Федерації футболу Занзібара Сулейман Джабір. Функціонер зазначив, що переговори з Російським футбольним союзом (РФС) дуже швидко було згорнуто. При цьому команди можуть зіграти наступного року.


"На жаль, Занзібар не зможе зіграти із командою Росії у листопаді. Ми мали деяке обговорення питання організації товариської зустрічі наших збірних, але через низку чинників ми не зможемо зіграти цього року. По-перше, це тимчасовий фактор, а по-друге, збірна Танзанії гратиме відбірковий матч чемпіонату світу в ті самі дати, а у нас є кілька важливих гравців, які входять до цієї збірної. Товариський матч зі збірною Росії можливий наступного року. Рішення залишається за РФС", – сказав Джабір.


Нагадаємо, стало відомо, що 20 листопада збірна Росії зіграє товариський матч із командою Куби, після чого стала справжнім посміховиськом серед своїх уболівальників.