6 листопада 2023 12:19

Голкіпер "Райо Вальєкано" Димитрієвськи про адресовані йому слова Вінісіуса під час матчу "Ти і я, вийдемо": "Це частина футболу"

Камери Movistar + зафіксували словесну перепалку голкіпера «Райо Вальєкано» Столе Димитрієвського з форвардом «Реала» Вінісіусом Жуніором під час матчу 12-го туру Ла Ліги (0:0).


Після ігрового зіткнення нападника з воротарем на деякий час довелося призупинити зустріч, щоб лікарі могли надати допомогу голкіперу. Як тільки гра відновилася, Вінісіус підійшов до Димитрієвського і сказав: «Ти і я, вийдемо».


Втім, Димитрієвськи після матчу сказав, що нічого серйозного між футболістами не відбулося.


«Нічого не сталося. Зрештою, це нормально. Він хотів піймати м’яч, а я вивихнув щиколотку та впав. Це просто обставини гри, не більше.


Це нормальні речі, які можуть статися. Як з ним, так і зі мною. Це було просто весело. Я не надаю цьому великого значення.


Чи говорив я з Вінісіусом, щоб усе залагодити? Він сказав мені: «Побачимося в роздягальні», але з хорошим настроєм. Але ми не бачили один одного. Якби я побачив його, я б обійняв його, тому що це футбол.

Вінісіус — чудовий гравець. Це нормальні ситуації, коли матч напружений. Це нормально, коли виникають суперечки, як між Джудом Беллінґемом та Пате Сіссом. Це частина футболу, ми не повинні надавати цьому значення», - сказав Димитрієвськи.