6 листопада 2023 08:33

Карло Анчелотті: "Якби можна було виграти лише 1 матч з 2-х, то я б краще переміг "Барсу", а не "Райо"

Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті прокоментував нічию з «Райо Вальєкано» (0:0) в 12-му турі Ла Ліги.


- Багато моментів було створено, але нам не вистачило успіху. Нам боляче за результат. Матч був хорошим.


- Якщо Беллінгем не забиває, команда застрягає.


- Ні, у нас багато ресурсів. Ми створювали моменти і з Вальверде, Вінісіусом, Хоселу, Родріго… нам просто не вистачило трохи успіху.


Я не знаю, чи конфліктував він з Пате Сіссом. Думаю, що це була боротьба на полі. Зрештою я думаю, що нічого не сталося. Беллінгем — боєць, переможець.

Я прибрав Модріча, щоб надати ширину полю з Родріго. Його гра була хорошою, не те щоб він заслуговував на заміну. Гра була хорошою. Ми добре стежили за контратаками, були агресивними. Але іноді трапляється, що ти не можеш забити гол.


Я не хвилююся через відсутність голів, гра була з кросами, фільтрованими передачами, вертикальними передачами… Ми всіляко намагалися, не вийшло, і таке може статися. Головне – намагатися до кінця і зробити це. Ми намагалися до останньої хвилини.


Одна справа — захищати зону, а інша — усе поле. Я не бачив, щоб команда була втомленою. Нам боляче від результату, а не від гри. Іноді ти виграєш гру, в якій цього не заслуговуєш, а іноді ти не виграєш гру, в якій заслуговуєш.


У турнірній таблиці ми на дуже хорошому місці, ми у грі. Немає ніякої драми. Є впевненість, що ми збираємося робити все добре, як сьогодні, тому що ми не робили нічого поганого сьогодні.

Щодо Арди Гюлера, то не було часу на останніх хвилинах матчу, було багато боротьби, багато високих м’ячів. З Ардою ми повинні йти спокійно, він почав тренуватися з нами і скоро почне грати.


Якби можна було виграти лише один матч з двох, то я б краще переміг «Барсу, а не «Райо», - сказав Анчелотті.