6 листопада 2023 00:03

"Реал" не зміг перемогти "Райо Вальєкано"

"Райо Вальєкано", команда робітничого класу, втримала три очки на "Сантьяго Бернабеу", і це величезна сенсація.


Взагалі "Блискавки" – команда різка, агресивна на чужій половині, але сьогодні цього не було. Заради результату Франсіско зрадив собі та припаркував біля воріт двоповерховий "автобус". Нуль ударів у площину воріт Кепи - найкраща тому ілюстрація.


Чи був "автобус" "Райо" бездоганним? Звичайно, ні. Вже на старті Феде Вальверде перехопив м'яч, вибіг на ворота, але не пробив Димитрієвського.


Далі були небезпечні удари Хоселу з меж штрафного у воротаря; спроба Беллінгема – трохи вище.


Другий тайм почався з моменту Вінісіуса, але той якимось дивом не замкнув навіс Модрича. Постріл Феде – знову сейв Димитрієвського. Спроба Родріго? На сантиметри мимо штанги.


Коротше, "Реал" створив достатньо для комфортної перемоги, домінував на полі, але м'яч не йшов у ворота. Таке буває. Раніше у схожих ситуаціях "Вершкових" постійно виручало гольове чуття Беллінгема, але сьогодні Джуд сильно постраждав на старті матчу і, здається, так і не оговтався.


"Райо" не перемагає на "Бернабеу" з 1996 року, так що самі розумієте, як "Блискавки" сприйняли нічию. Вальєкас святкуватиме всю ніч, це точно.


У таблиці в "Райо" тепер 18 очок, це 9-е місце. "Реал" має 29 балів, а це означає, що "Жирона" з 31 очком стає одноосібним лідером Ла Ліги.


12-й тур Прімери. Мадрид. "Сантьяго Бернабеу"


"Реал Мадрид" - "Райо Вальєкано" - 0:0


"Реал Мадрид": Кепа – Карвахаль, Рюдігер, Алаба, Фран Гарсія (Кроос, 72) – Вальверде, Модрич (Родріго, 70), Камавінга (Начо, 85) – Беллінгем – Хоселу, Вінісіус


"Райо Вальєкано": Димитрієвський – Рацу, Мумін, Лежен, Еспіно – Валентін – Паласон (де Фрутос, 86), Унаї Лопес (Трехо, 60), Сісс (Кіке Перес, 61), Альваро Гарсія (Бебе, 75) – де Томас (Фалькао, 75)


Попередження: Камавінга, 62, Вінісіус, 74, Рюдігер, 90+7 - Рацу, 45, Сісс, 57, Трехо, 88, Димитрієвський, 90+1, Лежен, 90+7