5 листопада 2023 13:47

"Їм потрібна людина такого масштабу": в Румунії назвали дві ідеальні команди для Луческу після "Динамо"

Колишній хавбек збірної Румунії Адріан Іліе та ексарбітр ФІФА Йон Кречунеску розповіли, які клуби міг би очолити Мірча Луческу після відходу з київського Динамо.

У п'ятницю, 3 листопада, Мірча Луческу подав у відставку з посади головного тренера Динамо після поразки від Шахтаря (0:1).

Колишній півзахисник збірної Румунії (1993-2005) Адріан Іліе вважає, що Луческу міг би попрацювати з бухарестським Рапідом, який йде на третьому місці у турнірній таблиці.


«Якщо взяти його історію, скільки він виграв трофеїв, що він зробив з Динамо, Шахтарем, Бешикташем, Галатасараєм, Луческу є одним із найкращих румунських тренерів. Це залежить від того, як він робить свій вибір, з ким хоче працювати.

Якщо ви запитаєте мене, яка команда була б кращою, я б сказав Рапід. Там уже є проєкт. Ви вже бачите, що зроблено панами Шуку та Ангелеску», – Іліє для PRO TV і Sport.ro.


А колишній арбітр ФІФА Йон Кречунеску вважає, що Луческу міг би очолити бухарестське Динамо. Рідна команда Містера наразі займає передостанню сходинку в чемпіонаті Румунії.

«Так я його ототожнюю, з Динамо. Їм знадобилася б людина такого масштабу, як Луческу. Чому б не піти? Де ти грав, чи не маєш ти боргу перед ними? І ви також бачите, що команда в розладі...», – наводить слова Кречунеску Digi Sport.