5 листопада 2023 09:03

"Опора каталонської команди": огляд іспанської преси на вражаючу гру Довбика і Циганкова з "Осасуною"

Фото - ua.depositphotos.com


Жирона здобула чергову перемогу у матчі Ла Ліги, а Артем Довбик і Віктор Циганков зробили у це результативний внесок. Іспанська преса оцінила виступ українських зірок.


У суботу, четвертого листопада, Жирона на виїзді обіграла Осасуну із рахунком 4:2 та повернула собі як мінімум тимчасове лідерство у Ла Лізі.


Артем Довбик вийшов у стартовому склади та відзначився одним голом і двома асистами, а Віктор Циганков з'явився на полі у другому таймі та забив переможний м'яч саме з передачі Довбика.


У Іспанії оцінили такий внесок українських футболістів в успіх Жирони.


Mundo Deportivo


Довбик – ключовий:

«Він зробив гол для Івана Мартіна та ще й забив сам».


Циганков – своєчасний:

«Він був там, де і має бути нападник, в зоні, де можна скористатися будь-яким відскоком. І цього йому вистачило, щоб зробити рахунок 3:2».

Sport


Довбик (9) – всюдисущий:


«Забив гол і віддав дві гольові передачі на Івана Мартіна та Циганкова. Він відповідальний за камбек».


Циганков (8) – вирішальний:

«З українцем на полі Жирона змінила рахунок з 1:2 до 4:2 наприкінці зустрічі. Він забив третій м'яч, який став кульмінацією камбеку».


Marca


«Довбик не зупиняється на досягнутому. Він продовжує накопичувати заслуги в якості опори каталонської команди. Довбик доводить, що він не просто силовий нападник, а що він створює гру для своїх партнерів по команді, майже завжди даючи правильний варіант або альтернативу ідеї Мічела.

І це за рекордно короткий час після прильоту в Жирону, коли передсезонна підготовка тільки-но закінчилася, майже не розмовляючи англійською і знаючи лише свого співвітчизника Циганкова, який також забив з пасу Довбика».