4 листопада 2023 09:41

"Не ховайте мене": Луческу зробив гучну заяву після відходу з "Динамо"

Учора, 3 листопада, Мірча Луческу заявив, що покидає Динамо. Сталося це після мінімальної поразки киян в матчі із Шахтарем.


Румунський фахівець зізнався, що не бачить свого життя без футболу. Таким чином він дав зрозуміти, що не збирається на пенсію і буде працювати або тренером, або функціонером.


«Я завжди казав, відколи почав тренувати, що в цій тренерській кар'єрі ти завжди зазнаєш поразки. Тільки в національній збірній я не зазнав поразки, тому що пішов після цього з рахунком 4:0.


Я сказав, що настав час сказати «стоп». Якщо здоров'я дозволить мені продовжувати, я буду продовжувати, тому що без футболу немає життя».


Луческу зізнався, що у найближчий час хоче побути зі своєю родиною.


«Те, як я почуваюся на тренуваннях, і те, як я їжджу, я думаю, що можу продовжувати. Я повинен був прийняти рішення. Зараз я повертаюся додому, у мене є онуки, правнуки».


Наставник заявив, що не відчуває себе старим через вік.


«Коли я думав про це, я думав, що моє життя закінчиться. Але я намагаюся думати, що це не кінець. Всі люди мого віку повинні думати позитивно, думати, що вони можуть бути корисними.


Знаєте, як кажуть про старих: «Якщо не маєш - купи». Але я не відчуваю себе старим. Я бажаю всім не відчувати себе старими і робити все, щоб залишатися в бізнесі. Тому не ховайте мене поки що», — сказав Луческу в інтерв’ю для Рrosport.