3 листопада 2023 23:57

"Ті, хто не радиться з ним - ідіоти. Ті, хто не питає його думки - зарозумілі". У Румунії відреагували на відставку Луческу

Колишній президент професійної футбольної ліги Румунії Думітру Драгомир прокоментував відставку Мірчі Луческу з посади головного тренера київського Динамо.


У п'ятницю, 3 листопада, у матчі 13 туру УПЛ київське Динамо на своєму полі програло донецькому Шахтарю з рахунком 0:1. Після поєдинку головний тренер біло-синіх Мірча Луческу подав у відставку.


Думітру Драгомир висловився про рішення румунського фахівця.

«Бідний чоловік, мабуть, натерпівся, він так багато працював у цьому спорті. І це завдає великої шкоди його здоров'ю. Мірча Луческу – один із найбільших тренерів в історії румунського спорту. Він блискуче служив йому, був, є і залишиться в пам'яті вболівальників як один із найбільших тренерів, які займалися цією роботою на румунській землі».


Також румунський функціонер закликав футбольних людей країни звертатися до Луческа за порадами.


«Чи бачу його повернення до румунських Динамо чи Рапіда? Ті, хто не радиться з ним – ідіоти. Ті, хто не питає його думки – зарозумілі. Я вважаю, що поки він у здоровому глузді, з ним треба радитися, бо в нього можна повчитися.


І Румунія має подякувати Мірчу Луческу за те, що він зробив для румунського спорту», – сказав Драгомир виданню Prosport.