2 листопада 2023 15:42

Постекоглу втретє поспіль номіновано на звання найкращого тренера місяця в АПЛ

Головний тренер "Тоттенхема" Ангелос Постекоглу втретє поспіль номіновано на звання найкращого тренера місяця в англійській Прем'єр-лізі. Попередні двічі він вигравав цю нагороду.


Тотенхем» провів три матчі в чемпіонаті і здобув у них три перемоги: вдома над «Фулхемом» (2:0) та на виїзді над «Лутоном» (1:0) та «Крістал Пелас» (2:1). Подібне не вдалося жодній іншій команді.


Нагадаємо, після дев'ятого туру лондонська команда під керівництвом Постекоглу набрала 23 очки за дев'ять ігор. Цей показник став найкращим стартом в історії англійської Прем'єр-ліги як у тренера. Австралієць випередив за цим показником таких фахівців, як Гус Хіддінк (22) та Майкл Волкер (22).


На даний момент "шпори" одноосібно очолюють турнірну таблицю чемпіонату Англії, набравши 26 очок після 10 турів і випереджаючи "Манчестер Сіті" та "Арсенал" на два бали.

Австралійський фахівець очолив «Тоттенхем» минулого літа. До цього Постекоглу працював зі збірною Австралії, а також з такими клубами, як "Брісбен Роар", "Мельбурн Вікторі", "Йокогама Ф. Марінос" та "Селтік".