2 листопада 2023 11:59

"Миколенко пригнічував будь-яку небезпеку на своєму шляху": британська преса похвалила українця за матч із "Бернлі"

Журналісти британських спортивних видань прокоментували гру українського захисника Евертона Віталія Миколенка у домашньому матчі 1/8 фіналу Кубка англійської ліги проти Бернлі (3:0).

Віталій Миколенко провів повний матч у складі Евертона на позиції лівого захисника та допоміг своїй команді обіграти Бернлі у рамках 1/8 фіналу Кубка англійської ліги (3:0).

Британські спортивні журналісти високо оцінили дії українського захисника «ірисок» у поєдинку, що відбувся у середу, 1 листопада.


Liverpool Echo – 7/10


«Ще один справді вражаючий результат від лівого захисника. Він спрогресував настільки, наскільки міг. Стає все краще та краще».

Goodison News – 7/10


«Зробив п'ять найкращих для команди перехоплень і завжди, здавалося, був на висоті, коли Бернлі час від часу намагався атакувати. Також добре співпрацював із МакНілом у перспективному партнерстві на лівому фланзі».


Liverpool World – 6/10


«Втратив концентрацію на короткий час у першому таймі після двох фолів, але в іншому був твердий. Одного разу в другому таймі втратив позицію, але в іншому пригнічував будь-яку небезпеку, яка виникала його шляхом».