1 листопада 2023 16:56

"Чорноморець" розгромив "Зорю" та вийшов у півфінал Кубка України

У середу, 1 листопада, відбувся чвертьфінальний поєдинок Кубка України, в якому змагалися одеський Чорноморець і луганська Зоря. Гра завершилася перемогою команди Романа Григорчука з рахунком 4:1.


У перші половині гри гра була доволі рівною з шансами для обох команд, але господарі поля зуміли краще використати свої нагоди.


На 21-й хвилині Ієде зіграв перед штрафним на Штогріна, після чого той пробив під Турбаєвського, а той пропустив поміж ніг.


Ще через 12 хвилин Штогрін оформив дубль. Зігі розіграв Кузика правим флангом атаки, а той прострілив на форварда – 2:0 за підсумками першого тайму.


На 58-й хвилині поєдинку рахунок до розгромного довів Васильєв. Кузик перевів м'яч праворуч, а Зігі виклав подачу точно на голову хавбеку до центру штрафного, а той відправив його у сітку воріт Зорі.


Закінчив розгром суперника все той же Штогрін, який на 72-й хвилині відзначився з передачі Ієде та оформив хет-трик.


На 79-й хвилині Герреро отримав відскок від подачі кутового з правого флангу на дальньому куті воротарського, після чого пробив у правий кут та забив гол престижу.


"Чорноморець" – "Зоря" 4:1


Голи: Штогрін 21, Штогрін 33, Васильєв 59, Штогрін 72 – Герреро 79


"Чорноморець": Варакута – Брагару, Єрмаков, Салюк (Хадіда 85), Путря – Васильєв – Штогрін (Вакула 81), Шпорн, Кузик (Авагімян 78), Бадібанга (Дада 77) – Ієде (Бойчук 81)


"Зоря": Турбаєвський – Джордан, Батагов, Яцик, Антюх (Горбач 46) – Данченко, Азіагбе (Чурко 46), Алефіренко (Кирюханцев 46), Мічін – Снурніцин, Герреро (Венделл 80)


Попередження: Герреро 30, Кирюханцев 52