28 жовтня 2023 11:20

"Буде розумним рішенням". Російський екс-тренер "Динамо" закликав провести в РФ ЧЄ з футболу

Колишній тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв виступив на підтримку проведення у Росії чемпіонату Європи з футболу. Поплічник режиму кремлівського диктатора Володимира Путіна висловив упевненість у тому, що країна-агресорка без проблем організує першість.



Про це Газзаєв заявив в інтерв'ю пропагандистському телеканалу Russia Today. Колишній наставник збірної РФ та московського ЦСКА назвав "абсолютно здоровим та розумним рішенням" ініціативу Російського футбольного союзу (РФС) поборотися за турніри 2026 або 2040 року.


"Вважаю, що подання Росією заявки на проведення чемпіонату Європи у 2036-му чи 2040 році буде абсолютно здоровим і розумним рішенням. Поточна політична ситуація у світі не триватиме вічно. На мій погляд, для цієї пропозиції є всі підстави. У нас чудова інфраструктура, у 2018 році країна провела найкращий чемпіонат світу зі своєї організації, безпеки та спортивної складової. Можна навіть сказати, що він запам'ятався вболівальникам з усього світу як найкраще свято футболу в історії світових першостей", – сказав Газзаєв.

Раніше генеральний секретар РФС Максим Митрофанов заявив, що Росія "краще, ніж будь-яка інша країна" зможе провести чемпіонат Європи чи світу.