28 жовтня 2023 11:02

"Це був не його день": в Іспанії відреагували на гру Довбика і Циганкова в матчі "Жирона" – "Сельта"

В поєдинку одинадцятого туру іспанської Ла Ліги Жирона мінімально перемогла Сельту з Віго і здійнялася на першу сходинку в турнірній таблиці (1:0).

Іспанські спортивні видання змінили милість на гнів, хоча й відносно м’який.

Мова про післяматчеві звіти наших колег з Піренеїв по завершенні поєдинку 11-го туру Ла Ліги між Жироною та Сельтою (1:0), в яких вони прокоментували гру українських легіонерів команди Мічела – Артема Довбика та Віктора Циганкова.

Журналісти видання L'Esportiu відзначили насамперед доволі тьмяну гру Артема Довбика.

«Це був не його день, хоча Блінд постійно його шукав. На початку другого тайму Довбик завдав лише одного удару головою після подачі кутового.

Після цього майже не втручався у гру» .

Циганкова особливо не критикували, але натякнули на те, що Віктор вчора був далеким від своїх оптимальних кондицій після травми.

«Після кількох тижнів перерви Циганков знову отримав хвилини. Він добре бачив поле, але не встигав у зміну темпу з м'ячем».

Після перемоги над Сельтою Жирона має в активі 28 очок та посідає перший щабель в турнірній таблиці Ла Ліги. Відрив від мадридського Реала складає три очки, але у «вершкових» є грав в запасі.


В наступному турі Жирона на виїзді зіграє проти Осасуни. Поєдинок заплановано на 4 листопада. Початок гри о 15:00.


У поточному сезоні Довбик зіграв за Жирону в 11-ти поєдинках: п'ять голів, дві результативні передачі.


Віктор Циганков у сезоні 2023/2024 зіграв за каталонський клуб у дев’яти матчах в усіх турнірах: один гол, одна результативна передача.