27 жовтня 2023 23:24

"Баварія" та "Манчестер Сіті" намагаються переманити з ПСЖ Заїра-Емері

Минулого сезону вихованець "Парі Сен-Жермен" і нинішній капітан молодіжної збірної Франції Воррен Заїр-Емері яскравим метеором увірвався в основний склад ПСЖ Крістофа Галтьє. У нинішньому сезоні 17-річний центральний півзахисник зберіг свої позиції і з приходом нового тренера – іспанця Луїса Енріке. Ба більше, хавбек, віддавши в мід-вік два асисти в матчі групового етапу Ліги чемпіонів із "Міланом", побив рекорд Тео Волкотта – ставши наймолодшим гравцем у XXI столітті з трьома гольовими передачами в турнірі.


Однак контракт Заїра-Емері з "Парі Сен-Жермен" розрахований лише до 2025 року. І як повідомляє Sports Zone, за Ворреном уже вишикувалася міні-черга з "Манчестер Сіті" та "Баварії", які не проти купити талановитого капітана молодіжної збірної Франції, чию гру дуже високо котирує Тьєррі Анрі, вважаючи, що Воррен може досягти космічного рівня.


ПСЖ також планує перестрахуватися і підписати із Заїром-Емері новий довгостроковий контракт. Тим паче, Воррен – вихованець Академії "Парі Сен-Жерман", уже говорив в інтерв'ю Téléfoot минулого місяця, що не проти провести в Парижі всю ігрову кар'єру. Ба більше, за інформацією Sports Zone, уже є і принципова домовленість між ПСЖ і молодим хавбеком про пролонгацію угоди, але далеко не всі аспекти нового контракту узгоджені на цей момент. Тому в "Манчестер Сіті" залишається можливість переманити французького півзахисника привабливими фінансовими умовами, а в "Баварії" – наприклад, обіцянками будувати нову команду саме навколо Воррена.