26 жовтня 2023 23:47

Гвардіола про Холанда: "На нього чиниться тиск - він повинен забивати по 7 голів за матч, а це неможливо. Я не хочу, щоб він просто стояв у штрафному майданчику"

Пеп Гвардіола висловився про очікування публіки щодо Ерлінга Холанда.


Нападник «Манчестер Сіті» зробив дубль у матчі проти «Янг Бойз» у Лізі чемпіонів ( 3:1). У чотирьох попередніх матчах за клуб він відзначився лише одним голом. «На нього чиниться тиск через те, що сталося минулого сезону. І не лише минулого сезону. Він повинен забивати сім голів у кожній грі, а це неможливо.

Він щасливий. Він забив багато голів. Люди хочуть, щоб він зазнав невдачі після того, як забив 52 голи [за сезон]. Можливо, у потрібний момент сезону він гратиме навіть краще, ніж зараз. У Лізі чемпіонів він знову дає результат.

Ми дуже раді, він голодний до голів. Він дуже скромний. Він неймовірний професіонал. Він чудовий спортсмен. Він залучений до гри та більше бере участь у нашому процесі. Я не хочу, щоб він просто стояв у штрафному майданчику і забивав голи. Якщо він буде задіяний у грі, коли ми намагаємося довести м'яч до штрафного майданчика, він стане грамотнішим. гравцем. Я не маю сумнівів у цьому, а в нього є бажання вдосконалюватися», – сказав головний тренер «Манчестер Сіті».