25 жовтня 2023 19:04

"Рух" U-19 пробився до наступного раунду Юнацької ліги УЄФА

Рух U-19 та Сараєво U-19 у першому матчі обмінялися голами у першому поєдинку. Чемпіон України серед молодіжних команд не без проблем вирішив завдання виходу до наступного раунду.


На цей матч команду привіз новий головний тренер. Сергій Задорожний під час паузи на збірні замінив Михайла Дячука-Ставицького.


Матч у Сараєво розпочався зі швидкого голу господарів у виконанні Бездроба, який на четвертій хвилині вивів господарів вперед. Рухівці протягом 20 хвилин відновили паритет завдяки голу Панченка, замкнувши простріл з лівого флангу на дальній стійці.


Рухівці могли повести в рахунку ще до перерви, якби на 27-й хвилині Касарда реалізував пенальті, який парирував воротар боснійців. Команди пішли на перерву за рахунку 1:1.


По перерві Рух таки переламав гру на свою користь. Українці на 65-й хвилині скористалися помилкою господарів, яка завершилася голом Кваса, а під завісу мачту питання про переможця пари зняв Пастух, який минулого вікенду дублем відзначився у воротах Вереса (5:2).


Фінальний свисток зафіксував перемогу молодіжки Руху з рахунком 3:1. Лвів'яни в за вихід у євровесну посперечаються з Мідтьюланндом.