23 жовтня 2023 13:03

"Блискучий у побудові, сміливий у перехопленні": Малиновський підкорив італійську пресу грою проти "Аталанти"

Дженоа на виїзді поступилася Аталанті із рахунком 0:2 в матчі Серії. Руслан Малиновський вийшов в стартовому складі. Італійські ЗМІ оцінили виступ українського півзахисника.


У неділю, 22 жовтня, Дженоа зіграла на виїзді проти Аталанти в матчі дев'ятого туру Серії А. Поєдинок закінчився перемогою господарів із рахунком 2:0.


Український півзахисник генуезців Руслан Малиновський вийшов в стартовому складі та провів на полі 83 хвилини, протягом яких встиг зробити:

55 дотиків до м'яча;
33/37 (89%) точних передач;
1 гострий пас;
1 точний навіс;
1 точну довгу передачу;
1 удар в ствір;
3/3 вдалих спроб дриблінгу;
11/15 виграних дуелей;
1 заблокований удар;
1 зароблений фол;
5 відборів.


Італійська преса відзначила таку гру Малиновського та оцінила його вклад, який, втім не позначився на результаті і звісно згадала, що цей матч був для Руслана особливим через те, що він виступав в Аталанті з 2019-го по 2023 роки.


Pianeta Genoa 1893 – 5/10


«Гарний забіг на 50 метрів та два невдало виконані штрафні».


Genova Today – 6.5/10


«Для українця це особливий матч, і видно, що серед гравців Дженоа він має найкращу техніку, але він слухається тренера і бореться за кожен м'яч. Його оборонна робота по Дзаппакості чудова, він не створював ніякої небезпеки».


TUTTOmercatoWEB – 6.5/10

«Все більш комфортно почуваючи себе в новій ролі меццали, він досяг значних успіхів у побудові гри і своєю лівою лякав суперника».


Calcio Genoa – 6.5/10


«Він не тільки блискучий у фазі побудови власної гри, але й рішучий і сміливий у фазі перехоплень. Він знову знаходить свою найкращу форму».