22 жовтня 2023 19:21

Довбик без Циганкова запалив у матчі проти "Альмерії": форвард "Жирони" оформив дубль та допоміг команді перемогти

Фото - ua.depositphotos.com


В другому недільному поєдинку десятого туру іспанської Ла Ліги Жирона створила камбек та здолала Альмерію. Дублем за команду з Каталонії вистрелив Артем Довбик.


Після дуже болючого ляпасу від Реалу у восьмому турі (0:3) Жирона не посипалася, як прогнозували деякі експерти. Команда Мічела продовжує гонитву за лідером і здобула другу перемогу поспіль.

Хоча, вікторія над Альмерією далась біло-червоним дуже не просто, бо вже до 24 хвилини гри вони двічі пропустили. Дубль до свого активу записав бразилець Лео Баптістан.

Однак у Жирони знайшовся свій голеадор з українським паспортом. І мова не про травмованого нині Віктора Циганкова, якого дуже не вистачало Жироні в цій грі.

Ще до перерви каталонці не лише відквитали два голи, а й вийшли вперед: спершу голом відзначився Іван Мартін, згодом дублем вистрелив наш Артем Довбик.

В другому таймі Жирона вже не влаштовувала гойдалок і забивши ще двічі, голи в активі бразильця Савіо та ветерана клубу, уругвайця Крістіана Стуані, який і замінив нашого співвітчизника на 67 хвилині, спокійно довела поєдинок до перемоги.


Іспанія. Ла Ліга

10-й тур

Жирона – Альмерія 5:2 (3:2)

Голи: Мартін, 37, Довбик, 39, 43, Савіо, 71, Стуані, 85 – Баптістан, 2, 24.