19 жовтня 2023 21:21
1

"Я знаю трошки більше": екс-гравець "Динамо" назвав причину невдалих результатів киян

Екс-футболіст Динамо та збірної України Микола Морозюк в інтерв'ю YouTube-каналу FanDay висловився про гру колишньої команди в поточному сезоні.

Морозюк вважає, що втрата лідерів та психологія заважають команді Мірчі Луческу демонструвати стабільну гру

«Команда живе в нереальному ритмі, постійно в роз’їздах і так далі. Жити в такому ритмі дуже нелегко. І плюс Динамо втратило за останні рік провідних гравців. Продали Забарного, Миколенка, Циганкова. На їхні місця приходять максимально молоді хлопці. Це все дуже важко. Сказати, що гра кардинально змінилась – ні. Я знаю трошки більше.


Мені гравці, як друзі розказують свої емоційні переживання, як їм важко. А я частково це можу зрозуміти. Тільки коли зіграв тур на наступний день полетів зіграв поєдинок ЛЧ, повернувся граєш тур і на наступний день їдеш в збірну –ми тоді з розуму сходили, а зараз люди живуть роками в такому режимі. І вони говорять, що деколи ти виходиш просто на автопілоті, немає ані емоцій, нічого. Дістаєш із себе щось нереальне», – розповів Морозюк

Дубінчак, Ярмоленко і Сирота точно старші зв Миколенка, Циганкова і Забарного. Роз'їзди - смішно. 1 матч на тиждень і більшість у Києві.