19 жовтня 2023 17:09

Журналіст: "Степаненко запропонував не вносити його в заявку на матч із Мальтою"

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко сам запропонував тренерському штабу команди не вносити його до заявки на матч кваліфікації Євро-2024 проти Мальти (3:1), повідомив журналіст та коментатор Віктор Вацко.


«Ситуація зі Степаненком заслуговує на те, щоб її виділити. Сергій Ребров сказав Тарасу, що цього матчу він на нього не розраховує. Степаненко підвис на жовтих картках, і якби одержав жовту з Мальтою, пропускав би фінал групи проти Італії. Тому логічність та виваженість цього рішення тренерського штабу не викликає у мене жодних питань.


У свою чергу Тарас запропонував тренерському штабу не вносити його в заявку на матч, а внести гравців, які раніше не потрапляли в заявку, але працювали у тренувальному процесі на рівні з усіма. Таким чином, той самий Назарій Русин вперше потрапляючи у заявку на матч збірної, отримував можливість дебютувати за національну збірну України.


Можливість почесну та важливу для будь-якого футболіста. Якби результат на полі в матчі з Мальтою дозволяв, ймовірно, цю можливість Русин отримав би», - сказав Вацко.