18 жовтня 2023 11:03

Тоналі зізнався, що робив ставки на матчі "Мілана". Йому загрожує усунення на рік від АПЛ

Італійський півзахисник англійського «Ньюкасл Юнайтед» та збірної Італії Сандро Тоналі зізнався, що робив ставки на матчі «Мілана», коли був гравцем «россонеррі». Про це повідомляє La Gazzetta dello Sport.

За інформацією джерела, італієць справді ставив на результати матчів "Мілана", коли був гравцем команди. Але важливий момент тут, що Тоналі ставив лише на перемоги «Россонеррі» і в тих іграх, у яких не виходив на поле. Відповідно, його ставки ніяк не вплинули б на його гру на полі, що є пом'якшувальною обставиною у цій справі.

Тим не менш, Тоналі все ще загрожує дискваліфікація, але з її точним терміном дещо складніше. Спочатку Сандро мав би отримати більше 3 років відсторонення за ставки на матчі своєї команди, але через те, що гравець вирішив піти шляхом півзахисника «Ювентуса» Ніколо Фаджолі, активно працюючи зі слідством, він може отримати більш м'яке покарання, імовірно. - один рік відібрання від ігор в англійській Прем'єр-Лізі (АПЛ).


Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилися відомості, що Тоналі та Дзаньоло можуть бути пред'явлені звинувачення у скоєнні нелегальних ставок. Зокрема, повідомлялося, що журналіст Фабриціо Корона має дані, які доводять, що ці футболісти справді грали на ставках, і вже розпочав співпрацю з правоохоронними органами.