18 жовтня 2023 09:06

Балотеллі про Ібрагімовича: "Фото з кубком ЛЧ я хотів сказати, що брав участь у важливих матчах, а Златан пропадав у деяких з них. Його відхід допоміг "Інтеру" виграти"

Маріо Балотеллі дав відповідь Златану Ібрагімовичу, який критикував його.


«Дивно, що Златан публічно накинувся на мене без жодної причини. Мені байдуже, чи подобається йому Леау більше, ніж я, це був дурний коментар.

Виклавши картинку з кубком Ліги чемпіонів, я просто хотів сказати, що брав участь у важливих матчах, а він, можливо, пропадав у деяких із них.


Я точно відчуваю, що цей трофей мій. Я не думав, що в цьому є якісь сумніви до цього дня. Коли клуб виграє ЛЧ, неможливо не віддати належне всім членам команди. Матерацці, скажімо, мало грав у ЛЧ у сезоні-2009/10, але не можна сказати, що він не переможець турніру.


Я припустився кількох помилок, міг інакше розпорядитися своїм талантом. Так, Ібрагімович дійсно завжди казав мені, що я можу досягти більшого, але в іншому він помиляється. Можливо, я міг виграти "Золотий м'яч", це точно.

Я як особистість завжди був сильнішим за Ібрагімовича, ось чому він не створював мені особливих проблем. Однак його присутність йшла мені на користь. Старшим братом для мене скоріше був Матерацці, аніж Златан.

Я сказав би, що відхід Златана допоміг «Інтеру» виграти ЛЧ. Міліто був як цар Мідас, перетворював на золото все, до чого торкався, а Ето'О завжди вносив вирішальний внесок. До того ж я чудово спрацював із Снейдером», – сказав форвард «Адана Демірспор» в інтерв'ю TV Play.