18 жовтня 2023 08:15

Гарет САУТГЕЙТ: "Ми вийшли із найскладнішої групи – Україна, Італія та Англія"

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт прокоментував перемогу над командою Італії (3:1) та завоювання путівки до фінального раунду Євро-2024:


«По-перше, я думаю, що сьогодні ми грали дуже добре. Ми мали невдачу з пропущеним голом, але зберегли спокій і повернулися в гру. У другому таймі, я вважаю, ми грали чудово. Не тільки за якістю нашої гри і в тому, як ми контролювали м'яч, а й щодо дисципліни в команді. Наші флангові гравці зробили нам неймовірну роботу в обороні.


Щодо кваліфікації, я думаю, що ми вийшли із найскладнішої групи – Україна, Італія та Англія. Із самого початку, завдяки перемозі в Неаполі та матчу тут проти України, ми стабільно виступали добре. Мені подобається працювати з цією групою гравців, вони особливі.


У такі ночі, як сьогодні, у великих матчах, де є тиск, ми спокійно поводимося з м'ячем і зберігаємо володіння, а не віддаємо його. Я думав, що ми зробили це сьогодні, від воротаря до атаки. Ми спрацювали, дуже добре атакували і грали зі справжньою холоднокровністю.


Беллінгем? Він має блискучий склад розуму, це головне. Зрештою, це визначає, що ви робитимете у своєму житті. Нам пощастило, що він у нас є.


Такого вечора, як сьогодні, складно виділити когось. Я думаю, ми побачили дуже хорошого Маркуса Решфорда, котрий невпинно працював на команду. Філ Фоден провів один зі своїх найкращих вечорів за збірну Англії. За всіма напрямами була реально чудова гра».