17 жовтня 2023 09:10

Олег Очеретько - про свій гол Англії U-21: "Добре влучив. Ми ці стандарти тренували перед грою"

Півзахисник збірної України U-21 Олег Очеретько прокоментував драматичну перемогу над Англією U-21 (3:2) в матчі кваліфікації Євро-2025 U-21:


«Приємно вигравати кожний матч. Не думаю, що з Англією вийшов феєрверк. Звичайно, вони гарно грають в атаці, швидко контролюють м'яча. Це приклад для нас. Ми дещо потренувалися в обороні, але спогади будуть чудовими.

Гол зі штрафного? Ми тренували ці стандарти перед грою. Крутили у ворота та просто подавали. Я побачив, що хлопці близько стоять біля воротаря, і вирішив пробити. Так вийшло, що добре влучив.

Переможний гол у компенсований час? Так, вірив, що можем вирвати перемогу. Ми злагоджено грали в обороні, якісно вибігали в контратаки, коли у нас були моменти. Вони нагнітали гру, діяли через фланги, почали грати довгими передачами, діагоналями. Це нам створило деякі проблеми, але ми з ними впоралися.

6 очок у жовтневих матчах? Чудові враження. Налаштовувалися лише на перемогу. Коли їхали з хлопцями, то домовилися, що лише перемоги, жодної нічиєї».