16 жовтня 2023 13:27

Роберто Моралес та Олександр Новак коментуватимуть матч Мальта-Україна 17 жовтня, Кравець буде експертом в передматчевій студії

Вже у вівторок о 21:45 пройде сьомий матч національної збірної України у кваліфікації Чемпіонату Європи УЄФА з футболу 2024. Суперником українців стане збірна Мальти, яка ще не здобула жодного залікового балу в цьому відборі.


В минулій зустрічі Мальта зазнала розгромної поразки від головних конкурентів України за другу сходинку — збірної Італії. У четвертому турі національна збірна вже перегравала Мальту з рахунком 1:0. Тепер українцям необхідно набрати три очки, як і тоді.


MEGOGO показуватиме матч в інтернеті ексклюзивно на власному каналі «MEGOGO Футбол Перший», у розділі «Спорт» та на спеціальному поп-ап каналі, що з’явиться на сервісі в день події. Перегляд буде доступний за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».


Також прямий ефір гри можна подивитися на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Львів, Суспільне Черкаси, Суспільне Чернівці тощо) у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT*).


Передматчева студія на MEGOGO розпочнеться об 20:30. До обговорення з ведучими Володимиром Кобельковим та Олександрою Кучеренко доєднаються гості: екснападник «Динамо», іспанської «Гранади» та збірної України, а нині радник президента «Динамо» з питань розвитку дитячо-юнацького футболу Артем Кравець та актор і сценарист студії «МАМАХОХОТАЛА», ведучий програми «Небезпечна передача» Олег Маслюк. Гру коментуватимуть Олександр Новак і Роберто Моралес.


* Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена.


Нагадаємо, медіасервіс MEGOGO – офіційний мовник відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024.