14 жовтня 2023 15:27

Півзахисник "Ньюкасла" та збірної Італії Тоналі пройде курс терапії від лудоманії

Хавбек "Ньюкасла" Сандро Тоналі пройде курс терапії від лудоманії, повідомляє Corriere della Sera. За інформацією джерела, Тоналі давно зізнався сім'ї та близьким друзям про ігрову залежність, визнавши, що піддався тому, що для молодого півзахисника було всього лише "хобі", і що тепер може йому дорого обійтися.


З цієї причини, коли співробітники прокуратури запропонували Сандро пройти курс терапії від лудоманії, щоб подолати проблему ігрової залежності, гравець прийняв пропозицію. Він усвідомлює, що припустився помилки, але зробив це скоріше з необережності, ніж зі злого умислу, і тепер готовий розплатитися за наслідки. Також повідомляється, що Тоналі готовий надати себе в розпорядження італійської федерації футболу для проведення серії зустрічей із молоддю, щоб пояснити, як не слід поводитися.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилися відомості, що Тоналі і Дзаньоло можуть бути пред'явлені звинувачення в скоєнні нелегальних ставок. Зокрема, повідомлялося, що журналіст Фабріціо Корона володіє даними, які доводять, що ці футболісти дійсно грали на ставках, і вже почав співпрацю з правоохоронними органами.