12 жовтня 2023 10:32

Олександр Караваєв – про поразку "Динамо" у Житомирі: "Такого не може бути, за всієї поваги до "Полісся"

Захисник київського Динамо Олександр Караваєв висловився стосовно матчу в Житомирі, де його команда зустрічалася з місцевим Поліссям та поступилася з рахунком 2:3.


«Коли ти по грі виграєш 2:1 та ще й у більшості, а потім програєш... Такого не може бути, при всій повазі до Полісся. Вони просто добре зіграли, а ми, мабуть, не були до цього готові.


Треба, щоб кожен у собі покопався та передивився своє відношення, оскільки всі розуміють що таке Динамо. Такий клуб не повинен програвати в матчах, де за всіма аспектами переграє суперника, а потім просто опускає руки й все. Такого не може бути.


Довгий чемпіонат, який закінчується аж у травні, тому до того часу може багато чого статися. Але наразі, коли ти виграєш три-чотири гри й в тебе вже йде підйом і тут така гра, де начебто все давалось, вигравали...Звичайно, що емоціонально це може підбити всіх.


Треба просто перед наступною грою зібратися поговорити, щоб не було ніякої емоційної ями. Ще дуже багато ігор, ще буде дуже багато шансів, аби виправитись», – сказав Караваєв ютуб каналу «ВДИНАМО».