11 жовтня 2023 21:46

Новини з табору збірної України. Попов продовжує індивідуальну підготовку, динаміка його відновлення позитивна

До гри з Північною Македонією у відборі Євро-2024 залишається всього лише три дні, тож зворотний відлік до першого з двох жовтневих матчів національної команди України запущено.


Після того як погода дивним чином змінилася на краще, тенденція до весняного тепла в жовтні продовжується: сьогодні температура повітря в Празі піднялася до 24-х градусів. Відтак фітнес-заняття, заплановане раніше в тренажерному залі, було перенесене на повітря.

На верхньому рівні готелю, де мешкає збірна України, розташоване футбольне поле трохи менших за стандартні розмірів. Саме там тренер із фізичної підготовки Віталій Кулиба й провів для команди стретчинг та запропонував вправи для м’язів кору. До того ж на шляху до верхнього поля на хлопців чекав несподіваний транспорт: півторахвилинний підйом на фунікулері, який з’єднує два корпуси готелю, для тренувальних буднів — доволі приємна атракція.

Що ж до фітнесу, то він хоч і відбувався під приємним сонячним промінням, вимагав від хлопців відчутних зусиль, які в подальшому здійснюватимуть лише позитивний вплив на їхній організм. І хоч довелося трохи попріти, дружні жарти та взаємна підтримка дали свій ефект: тренування всі залишали з усмішками.


Увечері на поле стадіону в празькому районі Страгов знову вийшли всі 26 присутніх у таборі виконавців. Лише Денис Попов продовжує індивідуальну підготовку на полі. Динаміка його відновлення позитивна. Інші хлопці розпочали тренування з пробіжки та розминки, після чого тренерський штаб найбільше уваги приділив напрацюванню структури гри, тактичним вправам та роботі над передачами. У поєднанні з тактичними заняттями, які також відбуваються щодня, йде цілеспрямована підготовка до конкретного суперника.


Фото - УАФ