11 жовтня 2023 17:27

"Ламають життя російським дітям": в РФ накинулися на УЄФА через відмову від допуску збірних U-17

Фото - ua.depositphotos.com


Відома тренерка з фігурного катання Тетяна Тарасова обурилася через скасування Європейським футбольним союзом (УЄФА) рішення щодо повернення до своїх турнірів юнацьких збірних Росії. Вона звинуватила функціонерів у тому, що вони "ламають життя дітей", цинічно забувши про злочини її країни проти українців.


Про це Тарасова заявила у коментарі пропагандистському телеканалу "Матч ТВ". Колишня фігуристка назвала негідниками керівників УЄФА та зажадала, щоб збірні Росії U-17 серед юнаків та дівчат змогли брати участь у міжнародних змаганнях.


"В УЄФА працюють безсовісні люди, жорсткі та несправедливі. У їхніх руках дитячі долі, а вони дозволяють собі так бездарно ними розпоряджатися. Вони просто ламають життя російським дітям, так вчиняючи з ними – спочатку допускають, а потім знову забороняють. Діти мають грати! За що з ними так?" – сказала Тарасова.


Нагадаємо, після того, як УЄФА спочатку вирішив повернути російських юнаків у свої турніри, одразу 12 країн оголосили бойкот представникам країни-агресоркам.