11 жовтня 2023 12:44

Олександр СВАТОК: "Тренерський штаб уже дає нам зрозуміти, що хоче бачити в матчі з Північною Македонією"

Захисник збірної України Олександр Сваток розповів про продовження підготовки команди до матчів кваліфікації Євро-2024 проти Північної Македонії та Мальти.


Учора збірна України на полі тренувального центру ФК «Спарта» провела чергове вечірнє тренування. На відміну від попереднього воно пройшло в сприятливих умовах — сонце й майже весняне тепло, замість вітру із дощем.


Уранці до табору синьо-жовтих прибули захисник Олександр Сваток та голкіпер Дмитро Різник, довівши склад національної команди до повного. Враженнями від свого першого тренування на цьому зборі поділився Олександр Сваток.


«Завжди приємно приїжджати до збірної, тому я дуже задоволений. Добирався сюди пару днів, але то неважливо. Головне, що я приїхав і включився в процес.


Тренерський штаб уже дає нам зрозуміти, що хоче бачити в наступному матчі з Північною Македонією. Тож починаємо напрацьовувати ігрові схеми. Проходять дуже цікаві інтенсивні тренування. Трохи важко після дороги, але сьогодні вже розбігався, тому завтра буде легше. Я не прошу від тренерів ніяких послаблень, пов'язаних із сьогоднішнім прибуттям. Запізнився на збір — треба надолужувати.


Північна Македонія — дуже сильний суперник. Ми це побачили і в першому поєдинку, і як вони грали з італійцями. Це якісна команда з хорошими гравцями, тож у нас буде нелегкий матч. Треба налаштовуватися на кожну гру, як на останню, адже у збірній по-іншому й не може бути. Я впевнений, що на трибунах буде багато наших уболівальників, тож очікуємо на гарну підтримку», — сказав Олександр Сваток.


Нагадаємо, що матч відбору Євро-2024 між збірними України та Північної Македонії відбудеться 14 жовтня в Празі (початок — о 16:00 за київським часом).


Фото - УАФ