10 жовтня 2023 08:24

Ермосо про поцілунок з Рубіалесом: "У мене не було часу зреагувати. Я не заслуговую на те, що відбувається. Чому я повинна плакати у своїй кімнаті, якщо нічого не зробила?"

Дженніфер Ермосо заявила, що не чекала на поцілунок від Луїса Рубіалеса.


Футболістка збірної Іспанії дала в прокуратурі свідчення з приводу скандального інциденту за участю тепер уже колишнього глави Королівської іспанської футбольної федерації, і її заяви опинилися у розпорядженні каналу Telecinco.


«Я не мав часу на те, щоб зреагувати. Я не заслуговую на те, щоб тепер проходити через усе це. Важко жити, не маючи змоги вийти з дому. Мені довелося покинути Мадрид, щоб зняти цей тиск. Чому я маю плакати у своїй кімнаті, якщо нічого не зробила?


Мій імідж заплямували, я відчувала, що ніхто не став на мій захист. Допомогти захистити просили мене, сама ж я не відчувала, що хтось мене захищає.


Я була шокована [у момент поцілунку]. Це сталося під час історичної події, до якої ми йшли все життя. Я не могла очікувати, що станеться щось подібне. Під впливом адреналіну я обійняла його, він був людиною, яка викликає довіру, і ніхто не міг очікувати нічого подібного», – сказала Ермосо.