9 жовтня 2023 17:52

Санчо досі не вибачився перед тен Хагом – тренер просив зробити це особисто та у публічному полі. У МЮ вважають, що вибачення через місяць після конфлікту вже не справлять потрібного ефекту

Джейдон Санчо не вибачився перед Еріком тен Хагом за критику у соцмережах.


Нагадаємо, на початку вересня між Санчо та головним тренером «Манчестер Юнайтед» виник конфлікт. Вінгер пропустив матч 4-го туру АПЛ із «Арсеналом» (1:3). Після гри Ерік тен Хаг пояснив це тим, що 23-річний англієць не вразив його на тренуваннях.


Санчо відповів на слова тен Хага заявою у твіттері: «Я довго був цапом-відбувайлом – несправедливо. Я викладався на тренуваннях, не вірте всьому, що читаєте. Були інші причини, певен». Згодом піст був вилучений. 14 вересня футболіста було відсторонено від роботи з основною командою.


Як повідомляє ESPN, тен Хаг просив Санчо вибачитися перед ним особисто і зробити публічну заяву, проте вінгер досі цього не зробив.


Повідомляється, що тен Хаг не виключає повернення Санчо до складу «Манчестер Юнайтед», однак у клубі вважають, що вибачення, винесені через місяць після інциденту, не вплинуть.


Раніше повідомлялося, що Санчо хоче покинути "Манчестер Юнайтед" взимку і розглядає можливість повернення до дортмундської "Борусії".