9 жовтня 2023 16:36

"Севілья" розглядає кандидатуру Марселіно, який уже тренував команду на початку 2010-х


"Севілья" розглядає кандидатуру Марселіно Гарсії Тораля на вакантну посаду головного тренера команди, повідомляє Relevo.


Між клубом та оточенням 58-річного іспанця вже відбулися перші контакти, але поки що сторони далекі від домовленості.


Марселіно, згідно з декількома джерелами видання, з одного боку мотивовано повернутися до тренерської роботи в Іспанії, а з іншого сумнівається у надійності клубного проекту і не надто впевнений у тому, що йому варто очолювати команду в ході сезону.


Тораль не єдиний тренер, який розглядає керівництво. У шорт-листі також є Хаві Грасія та Марсело Гальярдо, але обидва фахівці також хотіли б працювати з командою починаючи з пересезонного збору, щоб мати більше часу та можливостей прищепити складу свій стиль.


Нагадаємо, Марселіно вже очолював андалусійців з літа 2011-го до лютого 2012-го. За цей час команда здобула 9 перемог, 9 разів зіграла внічию та 9 разів програла.


На момент звільнення «Севілья» посідала 11-те місце в чемпіонаті, вилетіла з кубка країни і не брала участі в єврокубках, оскільки в серпні 2011-го не змогла пройти «Ганновер» у кваліфікації Ліги Європи.


Учора, 8 жовтня, «Севілья» оголосила про звільнення Хосе Луїса Менділібара, з яким команда виграла Лігу Європи минулого сезону. Марселіно без роботи після виходу з «Марселя» в середині вересня.