8 жовтня 2023 23:02

Алієв передав "подарунок" російським окупантам від Мілевського: ексгравець "Динамо" показав красновмовне відео

Колишній півзахисник київського Динамо та національної збірної України Олександр Алієв продовжує нести службу в лавах збройних сил України. І не забуває робити сторіз для своїх підписників.


Олександр Алієв продовжує носити військову форму і допомагати в міру сил та навичок ЗСУ в боротьбі проти російських окупантів.

В одному зі своїх останніх сторіз ексдинамівець показав, як він з «любов'ю» підписує снаряди, які полетять по позиціям ворогів.

На одному з фугасів Алієв залишив і заочне привітання від свого товариша, чи-то кента Артема Мілелевського, який тимчасово зник з радарів, після початку курсу реабілітації від алкогольної залежності.



В структурі київського Динамо Олександр Алієв перебував в період з 2002 по 2013 роки: 132 поєдинки, 30 голів, 27 результативних передач.


У футболці київського клубу Алієв чотири рази ставав чемпіоном України, стільки ж разів володарем національного Кубка та тричі Суперкубка України.


Окрім Динамо Алієв захищав кольори російських Локомотива з Москви та Анжи, Таразу з Казахстану, Дніпра та запорізького Металургу.


У складі національної збірної України Алієв провів 28 поєдинків: шість голів.


Артем Мілевський та Олександр Алієв разом захищали біло-сині кольори з 2002 по 2013 рр. та провели за команду спільно 124 матчі.