8 жовтня 2023 19:18

"Багато хто може подумати, що Суркіса викликали у збірну через батька, але це не так". Кузнєцов - про воротаря "Динамо" U-19

Головний тренер юнацької збірної України U-19 Олег Кузнецов розповів про останні новини з табору синьо-жовтих перед товариським турніром в Південній Кореї, окремо зупинившись на персоні голкіпера В’ячеслава Суркіса.


Олег Кузнецов спростував чутки, мовляв він викликав під прапори юнацької збірної України голкіпера Динамо В'ячеслава Суркіса тільки через те, що він є сином колишнього президента ФФУ Григорія Суркіса.

«Слава стабільно грає в основі Динамо U-19 плюс у нього хороша взаємодія з динамівськими захисниками, яких ми викликали до збірної.

Подивимося на нього. У Суркіса гарні перспективи. Багато хто може подумати, що його викликали через батька, але це зовсім не так. Слава – хороший воротар».

Стосовно ж України на Seoul Cup, то Кузнецов сказав наступне:

«Ми не зустрічалися півтора роки. Насамперед ми хочемо подивитися футболістів – у якому вони стані.

До того ж, у команді багато новачків, нам потрібно буде сформувати кістяк. І сам турнір досить цікавий, суперники хороші», – сказав Кузнецов в ексклюзивному інтерв'ю «Спорт Експрес».