8 жовтня 2023 14:17

Олег КУЗНЄЦОВ: "Украй важливо перед стартом у кваліфікації Євро подивитися, як виглядає команда, побачити у справі новачків"

Сьогодні юнацька збірна України U-19 (футболісти не старші 2005 року народження) розпочинає збір у Південній Кореї, який триватиме до 15 жовтня. У його межах синьо-жовті візьмуть участь у міжнародному турнірі.


Напередодні збору головний тренер команди Олег Кузнецов відповів на запитання офіційного сайту УАФ.


— Олеже Володимировичу, які цілі ви переслідуватимете на цьому зборі?


— Востаннє ми збиралися півтора року тому, тому вкрай важливо перед стартом у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи подивитися, як виглядає команда, побачити у справі новачків.


— У списку немає представників «Шахтаря»…


— На жаль, на цьому зборі не буде кандидатів із донецького клубу, які брали участь у матчі Юнацької ліги УЄФА, вони фізично не встигали приїхати. Попри це, хлопці в обоймі, і вони будуть у розташуванні збірної перед стартом кваліфікації Євро.


— Збірна України зіграє з командами Південної Кореї, В'єтнаму та Марокко. Що знаєте про суперників?


— Інформації у нас практично немає — хіба що статистика з матчами, голами, складом. Сподіваюся, що відеоматеріали щодо Південної Кореї, з якою у нас перший поєдинок на турнірі, будуть у нас уже безпосередньо на місці. А на В'єтнам та Марокко подивимося в процесі змагань.


Фото: УАФ