7 жовтня 2023 11:55

Кліші: "Мбаппе нагадує Анрі: у ньому стільки харизми та впевненості. У "Реалі" він може виграти "Золотий м'яч", але його перехід у "Сіті" був би чудовим"

Гаель Кліші порівняв Кіліана Мбаппе з Тьєррі Анрі.


«Мбаппе нагадує мені Тьєррі Анрі: він може забити важливий гол, у ньому стільки харизми та впевненості. Я не бачив такого впевненого футболіста з часів Анрі. Його перехід до «Ман Сіті» був би чудовим, але, як я вже казав, АПЛ – найскладніша ліга у світі.


Улюбленим клубом Мбаппе, судячи з усього, є «Реал», що цілком зрозуміло історією та статусом. Якщо він залишить «ПСЖ», не бачу, щоб він перейшов кудись, окрім «Реала». Ні "Ліверпуль", ні "Арсенал", ні "Ман Юнайтед", ні "Тоттенхем".


Єдиним клубом АПЛ, який, на мій погляд, міг би залучити Кіліана, був би «Ман Сіті» – завдяки впливу Гвардіоли і тому, чого клуб досяг за останні кілька років.


«Ман Сіті» також має фінансову міць для підтримки свого статусу. Однак і Реал може зробити все це. Вони можуть створити проект навколо Мбаппе, і я не бачу причин, чому йому не перейти туди.


"ПСЖ" - клуб його дитинства, але наступна улюблена команда - "Мадрид". Вони можуть дати йому все необхідне, щоб він став наступним володарем "Золотого м'яча".


Я не бачу, щоб він ще кудись перейшов, але було б чудово, якби він опинився в Англії. Можливо, тут буде важко, але він має всі умови для досягнення успіху. Хоч би як мені цього хотілося, думаю, він буде в Іспанії», – заявив екс-захисник збірної Франції в інтерв'ю Genting Casino.