4 жовтня 2023 16:48

Рубіалес про поцілунок: "Ермосо знає, що каже неправду. Вона хапала мене скрізь, де тільки могла"

Луїс Рубіалес звинуватив Дженні Ермосо у брехні на тлі скандалу з поцілунком.


Нагадаємо, президент Королівської іспанської футбольної федерації (RFEF) розкритикував після поцілунку з футболісткою збірної Іспанії Дженніфер Ермосо після закінчення фіналу жіночого чемпіонату світу, в якому іспанки обіграли збірну Англії (1:0).


Через деякий час Рубіалес подав у відставку, хоча спочатку не планував залишати свою посаду. Прокуратура звинуватила Рубіалеса в сексуальному насильстві та примусі.


15 вересня Луїс протягом 45 хвилин давав свідчення у цій справі. Інтернет-газета El Español отримала доступ до заяв, які він зробив того дня, та опублікувала їх.


«Вона чудово знає, що каже неправду.


На церемонії нагородження я обіймав футболісток, тренера. Вона підійшла до мене, щоб обійнятися. Ми обнялися, вона підвела мене, і я зробив такий рух, щоб не впасти. Весь цей час ми вели розмову, в якій я згадав пенальті, який вона не забила, і підбадьорив її через це. Сказав, що без неї ми б не виграли цей чемпіонат світу. Вона відповіла, що я супер, і подякувала мені. А потім я запитав: "Можна я тебе легенько поцілую, цмокну?" І вона дозволила», – сказав Рубіалес.


Під час допиту екс-глава RFEF запитав, навіщо він схопив Ермосо за голову, якщо вона дала згоду на поцілунок.


«Ну, з радості. Вона хапала мене скрізь, де тільки могла, я також. От і все. Через дві чи три хвилини вони всі схопили мене і підняли, розгойдуючи. І в цей момент я не говоритиму, що вони не повинні торкатися до мене, чіпати мої, вибачте, дупу, коліна чи плечі. Ми виграли чемпіонат світу. Величезна ейфорія та радість невимовні.


Це такі емоції, як після виграшу в лотерею. Це перемога на чемпіонаті світу. Це експансивність та спонтанність», – сказав Рубіалес.