4 жовтня 2023 13:30

ЗМІ: "Шахтар" розглядає Тудора як заміну ван Леувену

Фото - ua.depositphotos.com


Як стало відомо Sport.ua, керівництво «Шахтаря» після серії невдач на старті сезону замислюється над зміною головного тренера. Незадовільні результати змушують менеджерів команди прицінюватися до потенційних кандидатів на заміну Патріку ван Леувену.


За нашої інформацією, гірники вийшли на зв'язок із 45-річним Ігорем Тудором, останнім клубом якого був «Марсель». Хорватський наставник добре знає директора по футболу «Шахтаря» Даріо Срну. Вони обоє є вихованцями «Хайдука» і багато років разом грали за збірну Хорватії. Також у Тудора хороші особисті відносини з агентом Вадимом Шаблієм.


Тудор залишився без роботи влітку 2023 року, коли покинув французький «Марсель» через проблеми із керівництвом клубу. Намагався працевлаштуватися в Італії, але так і не отримав хорошої пропозиції.


Згідно інформації із нашого джерела, поки жодної конкретики між тренером і клубом немає. Сторони оцінили перспективи можливої співпраці.


Що стосується Патріка ван Леувена, то він отримав від керівництва шанс виправити ситуацію у найближчих матчах. Багато чого буде залежати від того, як «Шахтар» зіграє сьогодні у поєдинку другого туру Ліги чемпіонів із «Антверпеном».