29 вересня 2023 21:58

Президент ПСЖ: "Суперліга сьогодні - це небилиця. Її поховали ще до того, як про неї оголосили"

Переобраний нещодавно президентом Асоціації європейських клубів (АЕК) президент ПСЖ Нассер Аль-Хелаїфі вкотре закликав "Барселону" і мадридський "Реал" відмовитися від проекту Суперліги.


"Ці клуби знають, що я ніколи не згадую їхніх назв безпосередньо, навіть у приватних бесідах із членами ради директорів АЕК. Я кажу їм, що вони можуть повернутися в АЕК у будь-який момент. Приєднуйтесь до нашої сім'ї, будь ласка. "Ювентус" уже вийшов із проєкту Суперліги, і вони мають наслідувати його приклад. У них немає іншого вибору.


Я не проти "Барселони" і не проти "Реала". Я нікого не виключаю. Я проти конфліктів і чвар. Під час зустрічі з Жоаном Лапортою я сказав йому те саме. Якщо вони хочуть битися, нехай б'ються між собою. Ми не хочемо більше витрачати на це час. Ми хочемо розвиватися. Суперліга сьогодні - це небилиця. Її поховали ще до того, як про неї оголосили", - заявив Аль-Хелаїфі в інтерв'ю польському виданню Meczyki.


Нагадаємо, іспанські гранди "Реал" і "Барселона" не відмовилися остаточно від ідеї запустити власний турнір на противагу Лізі чемпіонів, що проходить під егідою УЄФА.