28 вересня 2023 09:26

"Інтер Маямі" з Кривцовим програв у фіналі Кубка США

"Інтер Маямі" програв "Х'юстон Динамо" у фіналі кубка США. Зустріч на стадіоні "ПНК Стедіум" (Форт Лодердейл) завершилася з рахунком 1:2.


Голами за "Х'юстон Динамо" відзначилися два півзахисники Гріффін Дорсей на 24 хвилині та Амін Бассі на 33 хвилині. Єдиний гол у складі "Інтера Маямі" на 90+1 хвилині забив нападник Хосеф Мартінес.


Сергій Кривцов відіграв весь матч за "Інтер", Sofascore оцінив гру українця у 6.8 балів. В активі Сергія: жовта картка, два виноси м'яча, двічі блокував удари, одне перехоплення, два відбори, п'ять із семи виграних єдиноборств.


Ліонель Мессі не брав участі в матчі через м'язову травму. 36-річний футболіст пропускає вже третій матч команди. "Інтер Маямі" не може перемогти без Мессі в третьому матчі поспіль. Спочатку була поразка від "Атланти" (2:5), після нічия з "Орландо Сіті" (1:1) і знову поразка.


У MLS "Інтер Маямі" посідає 14 місце у Східній конференції з 32 очками. Лідирує в таблиці "Цинциннаті" (62 очки). У наступному турі команда Бекхема зустрінеться з "Нью-Йорк Сіті" 1 жовтня.