27 вересня 2023 09:36

"Шевченко міг крикнути, Мілевський з Алієвим не відставали". Вихованець "Динамо" – про зіркових екс-партнерів

Колишній захисник Динамо Іван Трубочкін, який у вересні завершив професійну ігрову кар'єру, розповів про зіркових екс-одноклубників – Андрія Шевченка, Олександра Алієва та Артема Мілевського.


Іван Трубочкін є вихованцем Динамо і з 2010 по 2016 рік виступав за дубль київського клубу.

Захисник у вересні завершив професійну ігрову кар'єру. Іван розповів про спільні тренування із зірковими партнерами з київського клубу в інтерв'ю сайту «Український футбол».

«Шевченко міг крикнути. Артем Мілевський з Олександром Алієвим також не відставали у парі. Проте варто зазначити, що вони обидва були тими, хто чи не найбільше допомагав молодим футболістам з адаптацією.

Артем, наприклад, завжди спілкувався із нападниками: як розміщуватись, як рухатись. Коли ти тренуєшся з такими класними футболістами, то помітно прогресуєш».

Трубочкін також розповів про те, якими автомобілями їздили зірки Динамо.

«Той самий Мілевський любив круті машини. Тоді в нього наче Maserati була. Це топ. У Алієва та Олега Гусєва також завжди були авто преміум-класу. Але у всіх взагалі були, в принципі, якісні машини.

Проте Даніло Сілва приїжджав на тренування на екіпірувальній машині, як ми тоді її називали. Спонсором "Динамо" була Mitsubishi. Він міг їздити на цьому простому авто. Йому було все одно взагалі», – сказав Іван.


Фото - ФК Минай