25 вересня 2023 23:50

Райс уникнув серйозної травми в дербі з "Тоттенгемом"

Деклан Райс, який перейшов у літнє міжсезоння за 100 мільйонів фунтів стерлінгів із "Вест Гема" до лондонського ж "Арсеналу", у минулому турі Прем'єр-Ліги, в дербі з "Тоттенгемом", зазнав ушкодження і був замінений після першого тайму. Матч зі "шпорами" в підсумку "каноніри" звели внічию (2:2) і тепер посідають п'яте місце в турнірній таблиці АПЛ, відстаючи на чотири очки від лідируючого "Манчестер Сіті".


А ось ситуація з 24-річним центрхавом збірної Англії викликала певні побоювання - після гри коуч "канонірів" Мікель Артета розповів, що Райс скаржився на болі в спині і попросив заміну. Хоча наставник "Арсеналу" зберігав оптимізм, сподіваючись, що пошкодження Деклана, який у шести матчах нового сезону забив один гол, не виявиться серйозним.


Серія проведених тестів дала Артете ще один привід для радості: справді, ключовий опорник "Арсеналу" уникнув серйозної травми - можуть зітхнути спокійно і вболівальники "канонірів". Безумовно, Райс пропустить кубковий поєдинок проти "Брентфорда" в середу. І може навіть не зіграти в суботньому матчі АПЛ проти "Борнмута", але скоріше не за медичними показаннями, а якщо тренерський штаб ухвалить рішення не ризикувати здоров'ям дорогого і високооплачуваного хавбека, побоюючись рецидиву. Але в наступному турі Ліги чемпіонів Райс точно буде доступний.