25 вересня 2023 09:20

Сімеоне про 3:1 з "Реалом": "Атлетіко" провів хороший матч, але надто часто відступав за 2:0 - це могло закінчитися поразкою"

Дієго Сімеоне розповів, за рахунок чого «Атлетіко» вдалося обіграти «Реал» (3:1).


«Я радий, команда провела гарний матч. При 2:0 ми надто часто відходили назад і надавали супернику можливості грати у тих зонах, де він найбільш небезпечний. На цьому етапі «Реалу» не вистачало Хоселу, але йому і так вдавалося створювати загрозу, і в підсумку рахунок став 2:1.

У другому таймі ми могли програти якщо б продовжили грати так само. Гол Морати повернув нас на вірний шлях. Ми знали, що у суперника проблеми на флангах.

Наш штаб сказав гравцям те саме, що й зазвичай, але сьогодні вони були кращими, ніж в інші дні. До того ж за нас був стадіон – і це відчувалося.

Реал високо обороняється, крайні захисники активно ходять вперед, так що у нас була можливість використовувати вільні зони і відправляти м'яч на дальню штангу, де у нього особливі проблеми.

У нашому клубі були великі гравці, і Грізманн – один із них. Він без проблем відпрацьовує в обороні, робить те, що потрібно, ось чому він один із наших найважливіших футболістів. Він став прикладом для молодих хлопців», – сказав головний тренер «Атлетіко».