24 вересня 2023 22:35

Клопп про прогрес Нуньєса: "Величезний крок уперед, він становить загрозу, відпрацьовує в обороні - ми знайшли спосіб побудувати гру навколо нього"

Юрген Клопп відзначив прогрес Дарвіна Нуньєса з початку сезону.


У матчі 6-го туру АПЛ проти «Вест Хема» (3:1) гол Нуньєса на 60-й хвилині вивів "Ліверпуль" уперед. У 6 матчах ліги нападник відзначився 3 голами та асистом.

«[Він зробив] величезний крок вперед за останні кілька тижнів. Він становить загрозу. Ви бачили гол - напевно, він був досить гарний, чи не так? Це було дійсно сильно.

Він завжди був доступний для нас. Дуже важливо, що тепер ми маємо свого роду технар. Вдарити по м'ячу, прийняти його грудьми – як, наприклад, ми забили третій гол у ворота «Вулверхемптону». Думаю, це була схожа ситуація, і це дуже важливо для нас.

І робота в обороні, яку він виконує зараз, це, мабуть, головна відмінність. Він завжди хотів цього, але був менш координований. Тепер він виглядає набагато краще, ми знайшли спосіб побудувати навколо нього гру. Кертіс [Джонс] та Домінік [Собослаї] дуже допомагають, враховуючи, наскільки вони гнучкі в цьому плані. Це дуже добре», – сказав головний тренер «Ліверпуля».