23 вересня 2023 15:32

Дієго Сімеоне: "Реал" зазнав значних кадрових втрат - і розв’язав це найкращим чином"

Головний тренер «Атлетіко» Дієго Сімеоне поділився очікуваннями від домашнього дербі з «Реалом» в Ла Лізі.


- У трьох дербі минулого сезону «Атлетіко» мав три вилучення. Вас турбує роботі арбітрів?


- Ми переживаємо за гру. Арбітру потрібно дати спокій. Він чудовий фахівець, думаю, це його перше дербі, він зустріне його з надією та ентузіазмом, як і гравці. Ми будемо піклуватися про свою чудову гру.

Готуємося з азартом до кожної гри. Перед нами буде дуже сильний суперник, який дуже впевнений у своїх діях. Він зазнав значних втрат і вирішив це найкращим чином. Буде тяжко, складно, як і у всіх попередніх матчах з «Реалом». Треба перевести гру туди, де зможемо завдати їм шкоди.


- Ви дуже переживаєте через травми в півзахисті?


- У всіх команд є травми. Слухав Гвардіолу, який розповідав, як вони грали з травмованими, таке трапляється навіть з найкращими у світі. З огляду на величезну кількість ігор - тренерам доведеться проходити через такі ситуації. Нам потрібно, щоб футболісти завжди відновлювалися найкращим чином. Команди, які відновлюються краще за менший час, отримають від цього перевагу. Але травми будуть завжди.


- Як Коке?


- Фізично у нього все добре, він повернувся до тренувань. Йому дали потрібний час для відновлення, тепер він доступний. Вирішимо, чи вийде в старті, чи почекаємо до початку другого тайму, - сказав Сімеоне.


Матч відбудеться 24 вересня.