23 вересня 2023 09:16

Маурісіо Почеттіно: "Питаєте мене, чи хоче Тьягу Сілва зараз перемагати? Але ж він знав проєкт, який "Челсі" реалізовує"

Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно заявив, що Тьягу Сілва не розчарований через перебування в клубі на його перехідному етапі, коли бразилець вже близький до завершення кар’єри.


«Сілва розчарований? Зараз ситуація значно краща, ніж минулого сезону. Бачив матчі, думаю, зараз все справді позитивно. Але це характер Тьягу.


Він з нами, бо хоче лишитися тут. Сілва залишився тут, бо клуб хотів, щоб він залишився тут. Вони продовжили контракт. Думаю, Тьягу дуже добре знав проєкт, коли продовжив контракт минулого сезону. Він знав про майбутні плани клубу.


Коли він продовжив контракт, мене не було тут. Якщо Сілва тут - значить обидві сторони хотіли, щоб він лишився тут. Ви питаєте мене, чи хоче він зараз перемагати? Але ж він знав проєкт, який зараз клуб реалізовує. А якщо спитаєте мене, чи хочу я перемагати зараз - так, хочу зробити все для цього. І тепер буду скаржитися на проєкт? Я знав проєкт. Погодився прийти сюди, а тепер збираюся бути сильним», - сказав Почеттіно.