20 вересня 2023 08:21

Пеп Гвардіола: "Не уявляю, скільки моментів "Сіті" упустив за два матчі. Якщо у вас 22 удари за тайм, ви граєте дуже добре"

Пеп Гвардіола незадоволений марнотратством "Манчестер Сіті" в атаці.


Команда завдала 37 ударів у грі з «Црвеною Зіркою» у Лізі чемпіонів та перемогла з рахунком 3:1.

"Не уявляю, скільки моментів ми пропустили за останні два матчі. Ми грали дуже добре, але не могли забити. Однак ми діяли послідовно і в результаті здобули перемогу.

Якщо ви маєте 22 удари [за перший тайм], це означає, що ви граєте дуже добре. Відповідальність за те, щоб забивати, має лежати на тих, хто грає в атаці. Якби ми на початку матчу зуміли двічі забити, все було б зовсім інакше.

Ми грали як із «Вест Хемом» – це був ще один чудовий матч. Ми втрачали моменти, але створювали їх багато. І так ми зможемо перемагати.

У перерві я сказав: «Хлопці, не можна сказати, що ми погано граємо. Забудьте про рахунок, ми можемо відігратися, так що просто заспокойтеся і постарайтеся цього досягти». І нам це вдалось.

Альварес заслуговує [того, щоб потрапляти до складу одним із перших]. У кожному матчі він працює, забиває, віддає гольові передачі. Він на це заслуговує», – сказав головний тренер «Манчестер Сіті» в ефірі TNT Sports.