19 вересня 2023 11:20

"Це поганий знак для Мудрика": легендарний француз встав на захист українського вінгера "Челсі"

Колишній півзахисник лондонських клубів Челсі та Арсенал Еммануель Петі заступився за українського хавбека Михайла Мудрика після матчу із Борнмутом Іллі Забарного.

Петі обурений словами головного тренера «пенсіонерів» Маурісіо Почеттіно на адресу Мудрика після матчу АПЛ із Борнмутом. Він вважає, що наступний матч українець розпочне із лави запасних.


«Мудрик не єдиний, хто зазнає труднощів у цій команді, і постійні згадки у пресі не йдуть йому на користь, бо він грає невпевнено. Він думатиме: «Чому мій тренер каже, що я не розумію, як я маю грати у Прем'єр-лізі?». Це поганий знак для Мудрика, і я майже впевнений, що наступного матчу проти Астон Вілли він буде на лаві запасних».


Також ексфутболіст заявив, що проблема не тільки Мудрику, адже футболісти Челсі не розуміють один одного. Через це матч і закінчився нічиєю


«Наступного разу, коли Почеттіно скаже щось подібне, йому слід звернути увагу і на інших гравців, бо нічия з Борнмутом не була провиною Мудрика. Челсі міг би грати тиждень і все одно не забив би, між гравцями немає жодного зв'язку, бо вони розмовляють різними мовами. Мені було нудно дивитися гру», – заявив Петі.


У поточному сезоні АПЛ Мудрик вперше вийшов у старті лише в п'ятому турі.


Гру третього туру проти Лутона (3:0) вінгер пропустив через ушкодження.


В інших трьох матчах АПЛ Мудрик в середньому отримував 23 хвилини ігрового часу.


Цього сезону чемпіонату Англії Михайло поки не відзначався гольовими діями.


Контракт вінгера з Челсі розрахований до 2031 року.


Еммануель Петі вигравав Чемпіонат світу-1998, Євро-2000, Лігу 1 із Монако та АПЛ із Арсеналом.